Styla rummet

Att styla sitt rum kan ibland vara lika svårt som det är för en äldre person att förstå chattspråket och alla dess förkortningar. Men bara för det är det inte omöjligt, bara man vill så kan man såklart lära sig. Att styla ett rum är dock ett bra sätt att få ut sin kreativitet på. Detta speciellt om du känner att du inte får utlopp för kreativiteten när du använder chattspråk och skriver så korta meddelanden som möjligt.

När du ska styla ett rum är det viktigt att du utgår från vad du själv tycker om och tycker passar till just det rummet. Är det modernt med marmor, mässing eller liknande men du inte vill ha det så behöver du såklart inte det. Styla rummet så som du vill, för det är ju ändå du som kommer spendera mest tid i rummet.

Tänk på detaljerna

Att tänka på detaljer är lika viktigt när du skriver med chattspråk som när du stylar ett rum. Därför är det viktigt att få en sammanhängande helhetsintryck av rummet där detaljerna bidrar till rummet på något sätt. Det kan till exempel handla om posters från Artiks, färgglada möbler eller en fin vas från något annat märke. 

Det finns mycket som kan matcha och passa med varandra. Men det viktigaste av allt är att du tycker om hur rummet ser ut och att du känner dig bekväm i det. Detaljer går också att byta ut lite då och då, vilket gör att du inte behöver ändra så mycket för att få ett helt nytt rum om du börjar tröttna på stilen.